Egersund Trål

Egersund Trål har utviklet og produsert fiskeredskaper siden 1952 og er i dag en ledende aktør på verdensbasis innenfor leveranser av trålredskaper til fiskeflåten. 

Solide håndtverkstradisjoner

Vi har bygget vår framgang på solide håndtverkstradisjoner, en helhjertet satsning på kvalitet i alle ledd og nærhet til kundene. Daglig kontakt med fiskere gir oss et solid grunnlag for produktuvikling og nye modeller blir grundig testet før de settes i produksjon. 
Egersund-Traal-haandverkstradisjoner

Produkter

Avdelinger

Egersund Trål, Mekanisk avd.

Egersund Trål, Mekanisk avd.

Den mekaniske avdelingen i Egersund produserer og utvikler tråldører konstruert til all type pelagisk tråling. Avdelingen produserer også egenutviklede notvaskere som brukes ved servicestasjonene til Egersund Net. I tillegg utfører avdelingen generelt vedlikeholdsarbeid.
Egersund Trål, Avd. Hvaler

Egersund Trål, Avd. Hvaler

Egersund Trål avd. Hvaler tilbyr nyproduksjon og service til reketrålflåten og har en egen butikk med maritime varer også for private. Den daglige kontakten med fiskere sikrer et godt grunnlag for utvikling og forbedringer av våre produkter.

Kontaktpersoner

Bjørn Havsø
Bjørn Havsø
Arvid Sæstad
Arvid Sæstad
Livar Valdemarsen
Livar Valdemarsen
Roy Skulevold
Roy Skulevold
Jarle Mong
Jarle Mong
Terje Eriksen
Terje Eriksen
Selger – fiskeri, spesialnett og snøkrabbeutstyr

(+47) 957 93 614
te@egersundgroup.no
Monica Langeland
Monica Langeland
John Richard Blitzner
John Richard Blitzner
Riggeverkstedsansvarlig

(+47) 950 45 137
jrb@egersundgroup.no
Kenneth Pettersen-Dahl
Kenneth Pettersen-Dahl
Geir Magne Skjelbred
Geir Magne Skjelbred

Produktutvikling og kvalitetssikring

Vi brenner for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov på best mulig måte, og driver derfor kontinuerlig produktutvikling og omfattende kvalitetssikring. Vi bruker datasimulering for å lage optimale konstruksjoner og sørger for at alle nyutviklede produkter blir grundig testet. Nye trålredskaper blir testet i prøvetank for å verifisere konstruksjonen. Produksjonen blir ivaretatt av dyktige fagfolk og vår internkontroll ivaretar egenkontroll av hele virksomheten.