Nyheter

EGERSUND GROUP

Åpning av ny servicestasjon i Kristiansund

krsund
To år etter at Egersund Net kjøpte servicestasjonen til Lerøy Hydrotech på Rensviksholmen i Kristiansund kommune, står det nå ferdig ny bøtehall og vaskemaskin med tilhørende renseanlegg.

23. januar, 2013
Offisiell åpning ble gjort av Roar Paulsen, daglig leder i Lerøy Hydrotech. Lerøy er Egersund Net sin største kunde i dette området, så det var derfor naturlig å be Roar foreta åpningen.

Avdelingsleder, Oskar Egil Bøklepp, er godt fornøyd med stasjonen slik den fremstår idag. Da stasjonen ble overtatt for to år siden var det 5 ansatte, og høsten 2012 ble det ansatt to nye medarbeidere. Oskar og hans gjeng innehar lang og god erfaring, og kan tilby den beste service for kunder i Kristiansund distriktet.

Kristiansund føyer seg godt inn blant de øvrige fem servicestasjonene til Egersund Net. I tillegg til å utføre godt servicearbeid på notposer til oppdretterne, gjør man også en del arbeid for å ta vare på miljøet. Det er investert i høyteknologisk renseanlegg som bidrar til at Egersund Net har god kontroll på renseprosessen av vaskevannet.

krsund2

krsund3

krsund4