Egersund%20Group%20logo
Egersund%20Group%20logo
Norwegian (Bokmål) English 
22. jan 2020

OK Marine kjøper Aquality AS

OK Marine har inngått en avtale om kjøp av selskapet Aquality AS. Aquality spesialiserer seg på innovative rensefiskprodukter for akvakulturindustrien.
E7FF722D38
Pressemelding Kristiansand, 21. januar 2020

OK Marine har inngått en avtale om kjøp av selskapet Aquality AS. Aquality spesialiserer seg på innovative rensefiskprodukter for akvakulturindustrien.

Med oppkjøpet styrker OK Marine sin posisjon som leverandør av utstyr til rensefiskbransjen.

- Vi er glade for å ønske Aquality velkommen til OK Marine. Aquality har en produktportefølje som utfyller oss veldig bra, og kjøpet representerer et strategisk grep for OK Marine for å ta en enda sterkere posisjon i rensefiskbransjen. Aquality er et selskap med solide produkter som vil supplere vår virksomhet og satsning på en svært god måte. Med oppkjøpet ønsker vi å legge til rette for at Aquality kan ha full fokus på det de er best på; produktutvikling og oppfølging av kunder, sier Atle N. Kristoffersen, daglig leder i OK Marine.

Aquality er en gründerbedrift fra Os sør for Bergen, og spesialiserer seg på innovative produkter for akvakulturindustrien. Kjerneproduktet er system for automatisk fôring av rensefisk. Selskapet leverer også flere produkter for rensefisk, inkludert rensefiskskjul og skjulvasker. Øvrige tjenester inkluderer produktdesign, produksjon, montering og testing. Selskapet etablerte seg under navnet Aqua Circle AS i mai 2015.

- Vi har hatt et nært samarbeid i flere år, og er stolte av å bli en del av OK Marine. Sammen har vi masse kunnskap og et bredt spekter av produkter som utfyller hverandre og som nå samles i én bedrift. OK Marine har også et stort, spennende nettverk gjennom Egersund Group og AKVA group som gir oss muligheter til å nå ut bredere med våre produkter - både nasjonalt og internasjonalt, sier gründer og en av grunnleggerne av Aquality, Jonny Møgster.

Om OK Marine
OK Marine er en del av Egersund Group, og har kontor og lager i Kristiansand. Selskapet har representanter i hele Norge, samt tilstedeværelse i Skottland, Canada og på Island gjennom søsterselskapet AKVA group.

Kontakt OK Marine: Atle N. Kristoffersen, daglig leder, atle@okmarine.no, 47 66 16 53
Kontakt Aquality: Jonny Møgster, gründer og grunnlegger, jonny@aquality.no, 99 38 46 39
nordkapp-marinservice_01
12. nov 2020
Mustad Autoline og Egersund Group kjøper Carl Stahls fiskerivirksomhet i Honningsvåg
Merdkant%20Atle
02. jun 2020
OK Marine vokser - overtar 55 prosent av aksjene i Flatsetsund Engineering
Geir-Henning-og-Glenn-bytter-jobb
27. mar 2020
Lederskifte i Egersund Net
E7FF722D38
22. jan 2020
OK Marine kjøper Aquality AS
lundberg
08. mai 2019
Komplett leveranse av trålbruk til nye «Odd Lundberg» 2
Akva-group
28. jun 2018
Salg av Egersund Net