Fiskeri

Vi har utviklet og produsert fiskeredskaper siden 1952 og er i dag en av verdens ledende produsenter av trålredskaper. Her finner du våre selskaper innen fiskeri. 
Egersund Trål

Egersund Trål

Egersund Trål har utviklet og produsert fiskeredskaper siden 1952 og er i dag et ledende firma på verdensbasis på leveranser av trålredskaper til fiskeflåten. Selskapet har bygget sin fremgang på solide håndverkstradisjoner, en helhjertet satsing på kvalitet i alle ledd og nærhet til kundene. Vennligst klikk på bildet for mer informasjon. 
Egersund Herøy

Egersund Herøy

Egersund Herøy AS er totalleverandør av trålredskaper, nøter og handelsvarer til fiskeflåten, og leverer også utstyr til maritim industri og offshorenæringen. Selskapet har moderne lokaler med stort lager og dypvannskai på Mjølstadneset i Herøy kommune. Hjemmeside: egersundheroy.no.   
Meløy Notbøteri

Meløy Notbøteri

Meløy Notbøteri er et moderne notbøteri som ligger på Halsa i Meløy kommune. Selskapet leverer høykvalitets nøter og tilbyr nødreparasjoner, vedlikehold og lagring av nøter. Bedriften har drevet med notbøteri i over 40 år, og har dermed lang erfaring og faglig dyktighet. Hjemmeside: meloynot.no.
Fiskenett

Fiskenett

AS Fiskenett, etablert i 1961, er en fiskeredskapsprodusent med strategisk beliggenhet på Manger, like nord for Bergen. I moderne lokaler på mer enn 6.000 kvadratmeter produserer, monterer og reparerer selskapet nøter til fiskeri og fiskeoppdrett. Hjemmeside: fiskenett.no.
Egersund Trawl DK

Egersund Trawl DK

Egersund Trawl DK AS er lokalisert i Skagen havn i Danmark, og har et tett samarbeid med Egersund Trål AS i Norge. I Skagen blir det utført både nyproduksjon og reparasjon av trålutstyr. Vennligst klikk på bildet for mer informasjon. 
Egersund Tor-Mo Trawl

Egersund Tor-Mo Trawl

Hirtshals-baserte Tor-Mo Trawl ApS´ viktigste forretningsområde er fiskeutstyr, inkludert alle slags trål - både nytt utstyr og reparasjon og justering av eksisterende utstyr. Tor-Mo Trawl har døgnåpen service og skreddersyr løsninger for sine kunder. Hjemmeside: tormotrawl.com.
Egersund Island

Egersund Island

Egersund Island er lokalisert i Eskifjordur på østkysten av Island, og driver med produksjon og reparasjon av trål og not til alle fiskerier. Selskapet samarbeider tett med Egersund Trål. Hjemmeside: egersund.is.
OK Marine

OK Marine

OK Marine er fremst på teinefiske og en trygg leverandør av kvalitetsutstyr til fiskeri. Selskapet er kjent for å tilby teiner av god kvalitet til konkurransedyktige priser. OK Marine leverer til fiskere og oppdrettere i hele Europa, og leverer også rensefiskutstyr til havbruksbransjen. Hjemmeside: okmarine.no.
Egersund Danmark

Egersund Danmark

Egersund Danmark tilbyr et bredt utvalg trålprodukter, optimalisert for effektiv fangst. Selskapet er et av Danmarks mest moderne trålverksted, med avdelinger i både Hanstholm, Thyborøn og Hvide Sande. Hjemmeside: trawl.dk
Greenline Fishing Gear

Greenline Fishing Gear

Greenline Fishing Gear leverer kvalitetsutstyr for kommersielt fiskeri og til andre maritime bransjer over hele verden. Selskapet er etablert i Danmark og USA og har et bredt sortiment. Hjemmeside: greenlinefishinggear.com