Egersund%20Group%20logo
Egersund%20Group%20logo
Norwegian (Bokmål) English 
27. mar 2020

Lederskifte i Egersund Net

Fra og med april tar Glenn Mo over rollen som daglig leder for Egersund Net. Med lang erfaring fra produksjon og service av notprodukter, vil han sørge for at kvalitet og kundeservice topper selskapets agenda.
Geir-Henning-og-Glenn-bytter-jobb
– Jeg ser det som en stor tillitserklæring å få ta over ledelsen av Egersund Net. Selskapet har utviklet seg mye over de siste årene, og har stadig store vekstambisjoner. Siden vi ble en del av AKVA group i 2018, står vi bedre styrket enn noen gang til å nå ut til et større marked og har fått solid støtte i våre kollegaer fra ulike fagavdelinger i konsernet, sier Glenn Mo.

Mo tar over rollen som daglig leder etter Geir Henning Risholm, som etter ni år i lederstolen ønsket nye krefter velkommen. Risholm blir nå ansvarlig for selskapets servicevirksomhet, som er Egersund Nets største avdeling med sju servicestasjoner langs norskekysten.

Glenn Mo er 36 år og bosatt i Egersund. Han har lang erfaring med produksjon, service og vedlikehold av notprodukter, og jobbet blant annet som produksjonsmedarbeider i Egersund Trål tidlig på 2000-tallet. I 2006 begynte han i produksjonen i Egersund Net, hvor han senere ble forfremmet til prosjektleder. De siste seks årene har han ledet all servicevirksomhet i selskapet.

– Vi er meget glade for at Glenn valgte å takke ja til jobben da Geir Henning Risholm signaliserte at han ønsket å trekke seg tilbake. Dette gir en viktig kontinuitet for selskapet, og jeg føler meg trygg på den gode kvaliteten og kundeservicen som Egersund Net er kjent for vil bli godt ivaretatt, sier konsernsjef i AKVA group, Knut Nesse. 

Det kan den nye daglige lederen bekrefte, som tidlig lærte seg verdien av godt håndverk og fleksibilitet overfor kunden.

– Jeg setter stor pris på kollegaene mine i Egersund Net, som alle deler samme stolthet for produktene og tjenestene vi leverer. Notposer, taknett og tilhørende produkter er kritiske komponenter på ethvert merdbasert oppdrettsanlegg, og da er det helt avgjørende at kunden kan stole på oss, avslutter han.
nordkapp-marinservice_01
12. nov 2020
Mustad Autoline og Egersund Group kjøper Carl Stahls fiskerivirksomhet i Honningsvåg
Merdkant%20Atle
02. jun 2020
OK Marine vokser - overtar 55 prosent av aksjene i Flatsetsund Engineering
Geir-Henning-og-Glenn-bytter-jobb
27. mar 2020
Lederskifte i Egersund Net
E7FF722D38
22. jan 2020
OK Marine kjøper Aquality AS
lundberg
08. mai 2019
Komplett leveranse av trålbruk til nye «Odd Lundberg» 2
Akva-group
28. jun 2018
Salg av Egersund Net